Garancia

Az első megrendelés esetében 30 nap garanciát vállalunk az XXL Poweringre. Ez azt jelenti, hogy 100%-ban visszafizetjük a megrendelt XXL Powering Emperor árát – nem számítva a postaköltséget. Tehát 100% garanciát vállalunk, hogy 100%-ban elégedett lehess. Érdekünk, hogy elégedett légy, hiszen ezért hoztuk létre a terméket, hogy életed jobb legyen. Viszont abban az esetben, ha visszaigényled a termék árát, több rendelést nem adhatsz már le XXL Poweringre. Amennyiben mégsem vagy elégedett a termékkel,kérünk, készíts egy csomagot a következőkkel:

- Egy kérés neveddel és elérhetőségeiddel és a tény, hogy visszaigényeled a pénzt

- A kibontott XXL Powering Emperor  doboz

- A még épen hagyott dobozok kapszulával együtt! Amennyiben több terméket veszel egyszerre, és a második sem felel meg, többel ne próbálkozz, csak küldd vissza a maradék terméket! Üres dobozokat nem veszünk vissza!

Kérünk, mindezt küldd vissza a címre, ahonnan kaptad a csomagot. Kérünk, ne utánvéttel küldd, mert az ilyen csomagokat visszautasítjuk. A csomagot le kell ellenőriznünk mielőtt jóváhagyjuk a pénzvisszafizetést. Az összeget 5 munkanapon belül postai utalvánnyal visszaküldjük. Célunk a Te elégedettséged, bízunk az XXL Poweringben és benned. Ha további kérdésed van, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot: emailen: iroda@xxlpowering.com vagy telefonon a 06 20 346 0588-as számon.

Az XXL Powering Emperor potencianövelő kapszula, az OÉTI-nél regisztrált és zöld pipával rendelkező termék! OÉTI regisztrációs szám: 13433/2013  (NIFNS registration number - Hungary)Természetes növényi összetevőket tartalmazó potencianövelő hatású étrend-kiegészítő kapszula férfiak részére

Válassza ki a kívánt mennyiséget

Alap csomag - 4 kapszula
5000 HUF + postaköltség
Közepes csomag - 8 kapszula
8500 HUF + postaköltség
Nagy csomag - 12 kapszula
11500 HUF + postaköltség
TAVASZI AKCIÓ: 12+8 darab kapszula
(Ingyenes szállítással)
18500 HUF
TAVASZI AKCIÓ: 12+4 darab kapszula
(Ingyenes szállítással)
16000 HUF
1 Libido Deluxe síkosító + 8 kapszula
8000 HUF + postaköltség
1 Libido Deluxe síkosító +12 kapszula
(Ingyenes szállítással)
13500 HUF
Elixir Drops - 8 kapszula XXL Powering
10000 HUF + postaköltség
Elixir Plus - 8 kapszula XXL Powering
10000 HUF + postaköltség

Garancia

Amennyiben nincs megelégedve tablettáink hatékonyságával, költségeit maradék nélkül visszatérítjük. Több információ a garanciáról!

Orvosilag igazolt termék

Az XXL Powering potencianövelő kapszula, az OÉTI-nél regisztrált zöld pipával rendelkező termék!

Diszkrét csomagolás

Az XXL Powering kapszulák kiszállításkor diszkrét csomagolásban érkeznek. Postaköltség: 1500 Ft.

Kézbesítés

Rendelés után a visszaigazoló szelvény az Ön e-mail címére érkezik. Ha nem találja, kérem nézze meg a Spam-ek között is! Tisztelt Megrendelőink! Csomagfeladási promlémával, illetve tájékoztatásért, kérem hívja bátran a következő telefonszámot 8 és 18 óra között: +36 20 346 0588