Doktorok

Az XXL Powering Satisfy Növényi kivonatokat tartalmazó étrend- kiegészítő kapszula férfiak részére az OGYÉI-nél bejelentett termék.

 


 

A potenciazavarok kialakulásának többféle oka lehet.

 

Pszichés okok

A pszichés eredetű potenciazavarok – a szakemberek megítélése szerint – a rendeléseken jelentkező páciensek alig valamivel több mint 15 százalékát érintik. Ezt a számot nemzetközi adatok is alátámasztják.

Az állapot huzamosabb ideig fennálló szervi okhoz is társulhat.

Lehet a partnertől független, és lehet a partnerhez kötött.

Általában a megszokott helyen, tehát például otthon „jól működik” az illető, de egy új kapcsolatban, szokatlan szituációban csődöt mond.

Ám ennek ellenkezője sem ritka.

Ki ne ismerne olyan történeteket, hogy a férj csak a szomszédasszonnyal tud „érdemi módon” együtt lenni? Az is elég gyakran előfordul, hogy valakinek csinos felesége van ugyan, mégis hatalmas energiát fordít arra, hogy minél gyakrabban váltogassa partnereit – sokszor válogatás nélkül –, így bizonyítva teljesértékűségét, mert otthon kudarcok érték.

Sokszor szerepe lehet az erotikusan tehetetlen feleségnek, aki esetleg kötelességnek fogja fel a házaséletet.

E kategóriába tartoznak a pszichoszexuális fejlődés során elszenvedett sérülések is.

 

Hormonális ok

Ide tartozik az az eset, amikor hiányzik a férfi nemi hormon, vagy a férfi és női nemi hormonok aránya eltolódik a női nemi hormonok irányába. Az ilyen betegek ritkán kerülnek orvoshoz. Általában véletlenül derül ki a betegség, ami azzal magyarázható, hogy a hormonális okból kialakult potenciazavar a nemi vágy hiányával, illetve jelentős csökkenésével jár. Ebből következik, hogy ezeknek a férfiaknak nincs betegségtudatuk, vagyis számukra nem jelent betegséget az impotencia.

Ha ilyen betegre bukkanunk – részletes hormonszint-meghatározás után – a hiányzó hormon adagolásával vagy az adott hormont termelő szerv serkentésével az egyensúly visszaállítható.

 

A  potenciazavar gyógyításának lehetőségei

 Elöljáróban jelzem, hogy a potenciazavar kezelésének – nemzetközi normákra és ajánlásokra épülő – „célorientált” módszernek kell lennie. Tehát a kezelési variációkból felkészült urológusnak ki kell zárnia egy esetleges gyulladást, ill. anatómiai rendellenességet, majd a legrövidebb úton tanácsos megoldania a problémát. Az első időszakban nem ajánlott felesleges, időigényes és drága, sokszor kellemetlen vizsgálóeljárásokat végezni, hanem egyszerűbb módszerekkel (tabletták, értágító injekciók) kell törekedni a potencia helyreállítására. A bonyolult vizsgálatokat célszerű meghagyni arra a helyzetre, amikor már az esetleges műtét típusát kell megválasztani.

 

A kezelés menete

Az első lépés a kórelőzmény felvétele, a „feltárás”. Ez után vázoljuk a páciensnek az alternatív kezelési lehetőségeket. Ilyen a szájon át szedhető (Piros, kék, sárga, narancssárga) tabletták alkalmazása, esetleg a pénisz barlangos testébe adott injekciók különböző fajtái. Ilyenkor figyelembe kell venni a páciens járulékos betegségeit, elsősorban a szív- és keringési problémákat, illetve az erre szedett gyógyszereket vagy a véralvadási zavarokat.

 

A szájon át szedhető készítmények alkalmazása egyszerű, de a megfelelő adag beállítására súlyt kell fektetnünk. Pl. az ismert tabletták több hatáserősségben kerülnek forgalomba, és a legkedvezőbb hatás (optimális keménységű és tartalmú erekció) eléréséhez szükséges legkisebb adagot kell alkalmazni, a mellékhatások elkerülése végett. Ha valamely kizáró ok miatt a tablettás kezelés nem jöhet szóba, az injekció beállítása a járható út. Az esetek egy részében a beteg élete végéig rászorul valamely kezelési formára. Ha a készítmények   szedésének, vagy az injekciók használatának nincs eredménye, folytatni kell a kivizsgálást, ami a páciensek 20%-át érinti

 

Műtétek

Ha a barlangos test injekciós kezelése is eredménytelen, – súlyosabb szervi elváltozás valószínűsíthető. Ekkor következik az ultrahangos, péniszartériás vérátáramlásmérés, esetleg a barlangos test kontrasztanyagos feltöltése. Így eldönthető, hogy beáramlási zavar, vagy vénás szökés okozza-e a bajt. Ezekben az esetekben már műtétre van szükség. A vizsgálati eredmények függvényében korábban revascularisatiót (artéria-helyreállító műtétet) végeztek, de a megterhelő beavatkozás, és a szerény eredmények miatt ez kiszorult a lehetséges megoldások sorából. Elvégezhető a vérszökést okozó véna megszüntetését célzó műtét, vagy péniszprotézis (szilikonbetét) beültetése.

 

Senki ne rémüljön meg a protézis szó hallatán, ami a köznyelvben – sajnos – úgy rögzült, hogy „műtestrész”, pl. végtagprotézis, fogprotézis. A péniszprotézis ennek szöges ellentéte. A pénisz barlangos testeibe műtét során beültetésre kerülő, speciálisan erre a célra kifejlesztett szilikon, illetve szilikon-dacron „szerkezetről” van szó, amely a pénisz eredeti alakját megőrzi, kívülről nem észrevehető. Tulajdonosának éppen úgy van kéjérzete és magömlése a közösülés során, mintha normális körülmények között lenne megfelelő merevedése. Tehát biztosítja az egyetlen hiányzó feltételt, a merevedést. A szexuális kapcsolathoz ezen kívül a nemi vágy és a kéjérzet is hozzátartozik, de ezek megvannak. A beavatatlan szexuális partner nem is szerez a protézisről tudomást. Ma már rendelkezésünkre áll a protézistípusok teljes választéka, ami a rugalmastól, az ezüst szállal merevítetten át, az USA-gyártmányú hidraulikusig tart. Tehát, aki más módon nem gyógyítható és biztos eredményre törekszik, annak ez a legmegfelelőbb megoldás.

 

Vizsgálatok szerint a páciensek 20%-a csak műtéttel gyógyítható. Ismert tény, hogy a huzamosabb ideje (8–10 év) cukorbetegségben szenvedők 50%-ának súlyos fokú potenciazavara van. Az USA-ban, ahol már több tízezer protézisműtét történt, felmérések szerint az ilyen beavatkozáson átesett betegek megelégedettségi indexe 95 százalékos.

 

Napjainkra a potenciazavar egyértelműen gyógyítható ill. kezelhető betegséggé vált. Ha valaki elhatározza, hogy szabadulni szeretne a gondtól, a kivizsgálási és kezelési sor valamely lépcsőfokán biztos eredményre számíthat. A szégyenérzetet, a szemérmet pedig félre kell tenni, mert egyáltalán nem egyedi problémáról van szó, és az esetek jelentős része viszonylag egyszerűen gyógyítható.

 

Szerző: Dr. Török Alexander, urológus szakorvo, uro-szexológus

http://www.macosz.hu/potenciazavar-sex.html


HU_Bottom_Novenyi-osszetevoket-tartalmazo-potencia-novelo-hatasu-etrend-kiegeszito.png

Válassza ki a kívánt mennyiséget

Alap csomag - 4 kapszula
6500 HUF + postaköltség
Közepes csomag - 8 kapszula
Ingyenes szállítás
13000 HUF
Nagy csomag - 12 kapszula
Ingyenes szállítás
18000 HUF
Ultra csomag - 24 kapszula
Ingyenes szállítás
34000 HUF
Mindkét fél örömére
12 XXL Powering + 1 üveg Elixir Drops
Ingyenes szállítás
19500 HUF
Mindkét fél örömére
24 XXL Powering + 1 üveg Elixir Drops
Ingyenes szállítás
35500 HUF

Orvosilag igazolt termék

Az XXL Powering Satisfy Növényi kivonatokat tartalmazó étrend- kiegészítő kapszula férfiak részére az OGYÉI-nél bejelentett termék
Potenciazavarról bővebben

Diszkrét csomagolás

Az XXL Powering kapszulák kiszállításkor diszkrét csomagolásban érkeznek. Postaköltség: 1500 Ft.

Kézbesítés

Rendelés után a visszaigazoló szelvény az Ön e-mail címére érkezik. Ha nem találja, kérem nézze meg a SPAM mappában is!
Tisztelt Megrendelőink! Csomagfeladási promlémával, illetve rendelésének állapotával kapcsolatban kérjük vegy fel velünk a kapcsolatot az info@oanaturals.com címen.