A nők szerint valahogy így kellene szexelnie minden férfinak

 A nők szerint valahogy így kellene szexelnie minden férfinak

A Reddit-en egy kicsit eldurvult egy topic, melyben a csajok azt vitatták meg, szerintük hogyan is kellene csinálni a pasiknak ezt a szex dolgot. Összegyűjtöttünk néhány hasznosnak tűnő észrevételt, mert a jó pap holtig tanul.

 

Figyeljetek ránk! Amikor azt mondjuk, „jó”, folytassátok PONTOSAN azt, amit pont akkor csináltok!

 

Ha élvezed a dolgot, tudasd a csajjal is! Tök kínos, amikor a lány nyögdécsel, a srác meg olyan csendben van, mint egy nindzsa.

 

Az előjáték nem a csiklónál kezdődik. Az már az utolsó előtti lépés. Az előjáték cirógatással, csókokkal, gyengéd harapásokkal kezdődik a test bármely más részén.

 

Nem kell félni a kísérletezgetéstől! A talp vagy a könyök belső része simán lehet olyan érzékeny, mint a mellbimbó. Ha ezekkel megvagy, csak akkor keríts sort a csiklóra, de akkor már úgy csináld, hogy a lány lehetőleg menjen el még a behatolás előtt!

 

A nők szerint valahogy így kellene szexelnie minden férfinak - 1. kép

 

Nem kell finomkodni! Használd a kezeidet, markolj, cirógass, húzd meg a hajam, használd az ajkaidat, kommunikálj, vállald bátran a vágyaidat és a tested! Vágd a kibaszott körmeidet!

 

Ne viselkedj úgy, mintha egy pornófilmben játszanál és ne válts pózt minden harmadik percben! Ha úgy érzed, hogy a lány élvezi a dolgot, akkor nyugodtan csináld ugyanazt egy jó darabig! Az ujjazás nagyon nagyon szexi, de nehogy úgy használd az ujjad, mintha egy kis pénisz lenne! (Ez szerintem egy nagyon durva félreértés.) Már a gondolata is beindít annak, hogy ujjak ügyködnek bennem. Nyomogasd a vagina felső részénél lévő G-pontot, de ne húzogasd ki-be! Tudom, milyen, amikor dugnak és az nem olyan.

 

Szemkontaktus! Mondd ki a nevem! Elég lesz egyszer, de mondd ki!

 

A legjobb a “Jekyll és Hyde”-szex! Csináld úgy, mint egy vadállat, aztán egy pillanattal később gyengéden söpörd félre a hajamat a homlokomról és mondd el, milyen gyönyörű vagyok! Ez a csikicsuki az agresszivitás és a gyengédség között olyan, mint egy hullámvasút, amit egyszerűen imádok.

 

A nők szerint valahogy így kellene szexelnie minden férfinak - 2. kép

 

 

A bő nyál nem csak akkor jó, ha a lány csinálja szájjal, fiúk.

 

Különbség van a vad szex és a szerelmeskedés között. Mindkettőt akarjuk. Külön-külön és egyszerre.

 

Nyugodtan beszélj csúnyán, de ha elhagyja a szádat az a szó, hogy “apuci”, azonnal kirúglak az ágyamból!

 

Forrás: PLAYER.HU

Válassza ki a kívánt mennyiséget

Átmeneti készlethiány
0 HUF + postaköltség

Garancia

Amennyiben nincs megelégedve tablettáink hatékonyságával, költségeit maradék nélkül visszatérítjük. Több információ a garanciáról!

Orvosilag igazolt termék

Az XXL Powering potencianövelő kapszula, az OÉTI-nél regisztrált zöld pipával rendelkező termék!

Diszkrét csomagolás

Az XXL Powering kapszulák kiszállításkor diszkrét csomagolásban érkeznek. Postaköltség: 1500 Ft.

Kézbesítés

Rendelés után a visszaigazoló szelvény az Ön e-mail címére érkezik. Ha nem találja, kérem nézze meg a Spam-ek között is! Tisztelt Megrendelőink! Csomagfeladási promlémával, illetve tájékoztatásért, kérem hívja bátran a következő telefonszámot 8 és 18 óra között: +36 20 346 0588